Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udomljava se

Neumorni Aki traži društvo za igru i ruku koja će ga maziti

Foto: Privatni album
1/4
29.10.2018.
u 20:18

U privremenom domu naučio je sve što jedan pristojan pas mora znati, a sve detalje oko njegova udomljavanja saznat ćete na 091/50-62-414.

Odavno je Aki zaboravio na ulice Slavonskog Broda kojima je lutao, zaboravio je i na život u boksu i dane u kojima je čekao na kratke trenutke slobode.

Privremeni dom pronašao je u okolici Samobora, a u njemu je naučio sve što jedan pristojan pas mora znati. Poslušan je i dobar, slaže se sa svima, a i s mačkama provjereno nema nikakvih problema, odmah je shvatio da ih treba poštovati. Odlučite li ga udomiti, morate biti spremni na neiscrpnu energiju koju donosi sa sobom. Igre mu nikad nije previše, a kad se dobro istrči uživa u nježnostima koje donosi ljudska ruka. Udomljava se kao ravnopravni član obitelji, udomitelje očekuje provjera uvjeta u kojima će Aki živjeti i potpisivanje ugovora o udomljavanju.

Foto: Privatni album/MailOnline

Aki ima tri godine, čipiran je i kastriran, a za ostale informacije o udomljavanju nazovite 091/50-62-414.

Ključne riječi

Komentara 2

DI
Direkt
21:08 29.10.2018.

Šta čeka KakLinda? Može ga udomiti iz svog proračuna. A i Kika da ima partnera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije