Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO U BOLNICI

Neumjesni komentari Antifašističkog vjesnika i SDP-ovca Tomića na vijest o Bozaniću

Josip Bozanić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
03.08.2017.
u 20:58

Naime, na vijest o zdravstvenim problemima kardinala Bozanića, Antifašistički vjesnik je objavio: Umri Josipe ti to možeš!.

Na Facebook stranici Antifašistički vjesnik osvanula je vrlo ružna objava u kojoj se administratori naslađuju s jučerašnjom vijesti da je zagrebački kardinal i nadbiskup Josip Bozanić završio u bolnici.

Naime, na vijest o zdravstvenim problemima kardinala Bozanića, Antifašistički vjesnik je objavio: Umri Josipe ti to možeš!.

Foto: Screenshot/reuters

U komentarima se nastavilo vrlo ružno "navijanje" i likovanje nad kardinalovom nesrećom.

- Što prije, to bolje, napisao je jedan od komentatora. 

Komentirao je i bivši SDP-ov saborski zastupnik Damir Tomić.

- Neće grom u koprive, napisao je Tomić.

Kad su Tomića prozvali zbog napisanog komentara, on je odgovorio da "barem ne poziva na streljanje", referirajući se na neprimjerene objave HDZ-ovca Hrvoja Marušića prema Inicijativi mladih za ljudska prava.

Osim Tomića, od istaknutih komentatora pisao je i sveučilišni profesor dr. sc. Paul Stubbs iz platforme "Zagreb je naš!".

- Die you evil S of a B, napisao je Stubbs.

Foto: Screenshot/reuters

Podsjećamo, kardinal Bozanić jučer je umjesto na služenju mise u Imotskom ostao u Zagrebu na liječničku preporuku nakon što je obavio liječničke pretrage.

Komentara 219

Avatar Right_sector
Right_sector
21:16 03.08.2017.

Nadasve kulturna i urbana rasprava kod fašističkih i zloćinačkih antifašista. Nemojmo se zavaravati dame i gospodo, takvi bi zatucali čekićima i pekli na ražnju sve koji ne misle kao i oni. Po uzoru na braću sa Ovčare ili djedove i bake iz Srba

UB
UBS
21:13 03.08.2017.

to još jednom pokazuje da oni nisu nikakvi antifašisti ,nego fašisti!

GO
golub
21:05 03.08.2017.

SDP-ovce na pašu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije