Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad panike

Šokirala se kad je htjela ući u noćni klub: To mi se događa cijelog života

Foto: Thinkstock/ilustracija
25.03.2018.
u 11:26

Izbacivač ju nije pustio u klub zbog njenog izgleda.

Agustina Rios Martinez imala je veoma neugodno iskustvo kada je pokušala ući u noćni klub Rose u Buenos Airesu. Naime, ona i njen dečko bili su pozvani na rođendansku zabavu, ali ih izbacivač nije želio pustiti u klub.

Rios Martinez tvrdi da je doživjela napad panike zbog tog događaja. Sve je podijelila na Facebooku i tvrdi da joj je izbacivač rekao kako "nije tip djevojke koja dolazi na ovo mjesto" te da nije "pogodila mjesto prikladno za nju." Izbacivač ju nije pustio u klub zbog njenog izgleda. Prema Independentu, Rios Martinez rekla je da više nije pokušavala ući u klub te da više neće ni pokušavati

 

Nastavila je: "Cijeli moj život me vrijeđaju, dovikuju mi na ulici zbog debljine, ali da me nisu pustili u klubu zbog mog fizičkog izgleda? To je najgore što mi se dogodilo do sada." Tvrdi da je podijelila ovo samo zato što ne želi da se ljudi nađu u ovakvim situacijama i da izbjegavaju ovakva mjesta. 

 

Brat Agustine je potvrdio da od incidenta pati od napadaja panike

 

Komentara 15

ZG
zg223
18:59 25.03.2018.

kaj su se dezurne bucke bacile udarat minuse?ajde da je bolesna sto pretpostavljam da nije pa pod tom pretpostavkom posveti se malo sebi da ne izgledas ko tenk

NE
Nepoželjna
15:54 25.03.2018.

Šokirala se a kaže da joj se to događa cijeli život hmm.. a da to shvati kao motivaciju da se konačno malo ''posveti'' sebi..

Avatar Behemot
Behemot
14:12 25.03.2018.

U nekim noćnim klubovima žene ulaze besplatno a muški plaćaju kako bi bili u njihovom društvu. Dotična svojim izgledom ne da nije mamac već upravo suprotno - rastjeruje mušterije. Isti učinak bi bio i da dođe klošar koji se nije 3 mjeseca okupao. Ali nije ona mimoza koja će smršaviti da se uklopi, ona želi prilagoditi svijet sebi ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije