Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozvani na stranu

Neugodna scena na aerodromu: I sami se šokirali kada su vidjeli što im je u kovčegu

prtljaga
Foto: Getty Images
1/3
20.10.2019.
u 21:33

Ostali su iznenađeni kada su ih pozvali u posebnu sobu za provjere jer su znali da nemaju ništa zabranjeno u svojim putnim torbama, no onda su otkrili što se skriva u njihovoj ručnoj prtljazi

Bračni par Nick i Voirrey Coole našao se u središtu pozornosti nakon što su zaustavljeni u zračnoj luci na otoku Man između Velike Britanije i Irske te su ih djelatnici osiguranja aerodroma pozvali u sobu za sigurnosne provjere zbog nečega sumnjivoga u njihovom kovčegu.

I sami su se šokirali zbog toga što su znali da nemaju ništa zabranjeno u svojim putnim torbama.

No, na njihovo iznenađenje u kovčeg se skrila njihova mačka Candy koja je očito također željela posjetiti New York, gdje su se njezini vlasnici uputili.

– Candy se odlučila zavući u našu ručnu prtljagu. Zahvaljujemo osoblju aerodroma što su nam pomogli vratiti je kući kako bi mogli nastaviti svoje putovanje – objavio je Nick na Facebooku nakon čega je njegova objava postala viralna.

Po mačku su, naime, u zračnu luku došli njihovi prijatelji, a oni su nastavili svoje putovanje u SAD.

 

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
22:59 20.10.2019.

Otok Man u Obali Bjelokosti? Ja ću se raniti.

SA
Sale7
06:47 21.10.2019.

Obala Bjelokosti?! ajme majko.. Više novinari danas ne znaju niti prepisati kako spada

ZF
zlatko.flajpan
06:07 21.10.2019.

otoku Man u Obali Bjelokosti ??????????? E novinaru gdje si ti išao u školu.Valjda OŠ Mala Mućna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije