Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što je pokušavao?

Netko mu je udario auto na parkiralištu, a onda su pogledali nadzornu snimku...

parkiranje
Foto: Screenshot
1/4
06.10.2019.
u 08:10

Vozač pokušava izaći sa svog parkirališnog mjesta, ali ne unatrag nego se želi okrenuti i izaći prema naprijed. No, to mu baš ne polazi za rukom...

Dosad smo se nagledali uistinu svakakvih pokušaja parkiranja i izlaženja s parkirališta, no snimka koja trenutačno kruži internetom jedna je od najnevjerojatnijih.

Iako na njoj zapravo nema ništa spektakularno, glupost osobe koja sjedi za upravljačem automobila je nemjerljiva.

Naime, vozač pokušava izaći sa svog parkirališnog mjesta, ali ne unatrag nego se želi okrenuti. Za okretanje su mu slobodna tri mjesta, no ne uspijeva nego udara automobil ispred sebe.

Vlasnik toga automobila želio je saznati tko ga je udario pa je tražio snimku nadzorne kamere koja se nalazi ispred parkirališta, no imao je što i vidjeti.

U jednom trenutku iz automobila je čak izašla žena, vidno uznemirena zbog neuspjelog pokušaja isparkiravanja.

Komentara 32

HR
hrkljus
15:52 07.10.2019.

Eh, ovako izgleda IQ na sobnoj temperaturi.

DO
domxerex
21:22 06.10.2019.

Ovo više nije pitanje je li vozačku našao/la u kinderjajetu nego pitanje mentalnih sposobnosti rješavanja problema. Uvijek me zanimalo kako tako glupi ljudi na kraju ipak dobiju potrebne papire za vještine za koje nemaju mentalni kapacitet. Naročito kada pogledam neke u saboru, ne bih im dao dvije nacrtane ovce jer bi i to uspjeli izgubiti ili proćerdati.

MK
mksdk
20:03 06.10.2019.

Vozač ili vozačica, pitanje je sad. Kad bih se morao kladiti, svakako bih rekao da je ovo drugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije