Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAD DRONA

Netanyahu vođi Hezbolaha: 'Predlažem Nasralahu da se smiri'

Benjamin Netanyahu
Foto: Reuters/PIXSELL
27.08.2019.
u 12:55

Sadžid Hasan Nasralah je Izrael za pad

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu upozorio je vođu Hezbolaha Sadžida Hasana Nasralaha da se "smiri", nakon što je Nasralah rekao da njegov pokret priprema odgovor zbog dva izraelska drona koji su srušeni u predgrađu Bejruta.

"Čuo sam što je Nasralah rekao. Predlažem Nasralahu da se smiri. On dobro zna da Izrael zna kako se obraniti i uzvratiti neprijateljima", poručio je Netanyahu u svom govoru.

Nasralah, čiji pokret okuplja libanonske šijite - a SAD, Izrael, Kanada i Arapska liga smatraju ga terorističkom organizacijom - optužio je Izrael u nedjeljnom govoru, rekavši da su njegovi dronovi trebali izvesti samoubilački napad ranije toga dana na libanonski teritorij.

"Poručujem izraelskoj vojsci na granici: od večeras budite na velikom oprezu. Čekajte nas jedan, dva, tri ili četiri dana", rekao je Nasralah.

Jedan je dron pao, a drugi je eksplodirao blizu zemlje te je prouzročio određenu štetu Hezbolahovom medijskom centru u južnim predgrađima Bejruta.

Izrael nije preuzeo odgovornost za incident.

Komentara 9

AG
Agricola
13:53 27.08.2019.

Samo oštro Bibi. Nema pregovora s terorističkom gamadi!

Avatar Matteo1212
Matteo1212
13:19 27.08.2019.

Bravo Bibi, zna Izrael jako dobro di i kako treba udariti teroriste da ih jaaaako boli a nasran-llah neka samo prijeti...dok mu kroz krov ne doleti ˝desert˝za ručak 😎😎😎

DU
Deleted user
17:49 27.08.2019.

izrael treba preseliti u americu ili jos bolje u englesku i pitanje mira na bliskom istoku je rijeseno. pustiti islamske zemlje da rijese unutarnja pitanja kako zele, mirnim putem ili ratovima, kako smo ga uostalom u povijesti i mi rjesavali i to je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije