Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDBINA ČOVJEČANSTVA

Nesvrstani nisu na kraju puta. Treći svijet još je tu

16.10.2021.
u 18:41

Dok je NATO pred raspadom, a Europska unija pogođena Brexitom i nema značajniju geopolitičku ulogu, širi se neodgovornost za zajedničku sudbinu čovječanstva

Ključne riječi

Komentara 9

PA
Pahor
19:39 16.10.2021.

Je jako bitan faktor i raj od drzave. Zato je tri puta bankrotirala i u krvi se raspala. Milina od drzave

KU
Kultura
19:16 16.10.2021.

Prof. Ivo Banac je rekao "Komunisticki rezim po svom karakteru bio zlocinacki rezim, a na celu zlocinackog rezima moze bit samo zlocinac". I vi borci za bolju proslost prestanite nas maltretirat. Prije u jugi je bilo bolje, ali vama ne nama.b

ST
stanoe
00:53 18.10.2021.

Ta drzava koju je stvorio Tito je 1000 puta bolja od karikatura koje ste stvorili vi. To je i logicno jer Tito je bio mozak a kod vas ga nema. Njemu na sprovod dolaze stotine drzavnika a vasima niko, jer je on neko a vas niko. Od nesvrstanih je SFRJ imala veliku ekonomsku i politicku korist, a vasi ne umiju ni da shvate kako se takav dzoker moze koristiti,jer za to treba imati malo mozga koje vasima i vama nedostaje. Zato iz vasih karikatura od drzava ljudi bjeze a onu su voljeli. Nedavno je u Zagrebu Lepa Brena zapjevala pjesmu "Jugoslavijo" a cijela je sala pjevala sa njom, jer vole nju a ne ovo cudo sto ste napravili i iz koga bjeze oni za koje ste je toboz prtavili. Tito se imao za sto roditi to je i njegov sprovod pokazao a vi niste imali i bolje je da se niste ni rodili sto pokazuju sprovodi Tudjmana, Milosevica, Izetbegovica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?