Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA OZLIJEĐENIH

Nesvakidašnja nesreća na odmorištu Novska: Kotač otpao s kamiona i razbio automobil

24sata
21.01.2021.
u 16:52

Putnici iz automobila u to su vrijeme pili kavu i nisu bili u vozilu pa nije bilo ozlijeđenih

Danas oko 11 sati na odmorištu Novska na autocesti A3 Zagreb-Lipovac došlo je to neuobičajene nesreće. Jednom kamionu otpao je kotač i zabio se u parkirani automobil.

- Kamion je taman ulazio na odmorište, a kad je skrenuo kotač mu je samo ispao i nastavio se kotrljati. Zabio se u zadnji kraj automobila koji je bio parkiran i potpuno ga razbio, ispričao nam je svjedok za 24sata.

Vozač kamiona požeških registracija kretao se autocestom iz smjera Lipovca prema Zagrebu kada mu se tijekom vožnje odvojio lijevi vanjski kotač i udario u Mercedes slavonsko-brodskih registracija koji je bio parkiran na odmaralištu. Putnici iz automobila u to su vrijeme pili kavu i nisu bili u vozilu pa nije bilo ozlijeđenih.

- Kamion je odmah stao sa strane i čeka se policija. Auto je tamo gdje je i bio parkiran, nema potrebe da se makne jer ne smeta drugim autima, svi mogu normalno proći - dodao je očevidac. 

Policija je potvrdila da nije bilo ozlijeđenih, već je nastala samo materijalna šteta. 

Ključne riječi

Komentara 4

IJ
istina___jako_boli
07:56 22.01.2021.

De baja, podesi malo taj tvoj nisan, skoro si ga promasio.

MA
Mandekic
18:40 21.01.2021.

Treba veca tehnicka kontrola kamiona, ta guma je mogla usmrtiti nekoga.

UM
Umjereni
17:09 21.01.2021.

Na hrvatskim autocestama apsolutno nitko nikada ne kontrolira što se sve po njoj vozi. Bitno je samo da tu i tamo prestretači ulove pokojeg bisera koji vozi 200 na sat, a to što pola kamionas naših autocesta ne smije uopće ući u Njemačku, nema veze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije