Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavonski Brod

Nesuglasice u prometu dovele do krvavog obračuna i pokušaja ubojstva

Križanje Graničarske ulice i Sjeverne vezne ceste
Foto: Google Maps
14.09.2020.
u 13:58

Neutvrđenim predmetom 55-godišnjak je oštećenom 43-godišnjaku nanio nekoliko ubodnih rana

Policija je zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju uhitila 55-godišnjeg muškarca.

Kako se navodi u priopćenju PU brodsko-posavske, u četvrtak 10. rujna oko 17 sati zaprimljena je dojava da je na križanju Graničarske ulice i Sjeverne vezne ceste u Slavonskom Brodu zbog prometnih nesuglasica došlo do verbalnog, a potom i fizičkog obračuna dvije osobe u kojem je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Navodno su obojica muškaraca bila u teretnim vozilima.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici su utvrdili da je oko 16.40 sati 55-godišnjak neutvrđenim predmetom oštećenom 43-godišnjaku nanio nekoliko ubodnih rana. Mlađi muškarac zadržan je na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu, hitno je operiran i nalazi se izvan životne opasnosti.

Policija još uvijek ne izlazi s podatkom čime je izboden muškarac, ali priča se kako je moguće da je riječ o odvijaču.

Policijski službenici 55-godišnjaka nakon provedenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu predali su pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a potom Županijskom državnom odvjetništvu na daljnje postupanje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije