Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepravomoćna presuda
Povratak na članak

Nesuđenoj javnoj ovršiteljici država mora nadoknaditi troškove za tapison, zavjese...

Država se na sudu branila da ne može odgovarati za štetu zbog donošenja određenog zakona jer 'donošenje zakona ne može predstavljati štetne radnje državi'

Komentari 6

DU
Deleted user
17:13 20.11.2019.

Uvijek je bilo pravilo da onaj tko štetu počini štetu mora i nadoknaditi.

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:20 20.11.2019.

Ništa sporno. Vratite joj novce. U pravu je.

VL
ZO
Zooltan
15:42 20.11.2019.

nikad taj novac neće vidjeti

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
15:12 20.11.2019.

U "neovisnoj" državi je netko lud, a netko zbunjen. Ako su bile u pripremi zakonske izmjene, nije trebalo izdavati rješenje o javnobilježničkoj koncesiji i tužiteljica se ne bi izlagala nepotrebnim troškovima i gubitku vremena. Ništa normalno ne funkcionira kako Bog zapovjeda u toj državi "neovisnoj i ne treba se čuditi što je ova EU reponja, koji ganja sve članice pred sobom. Slugeranskom dvonožnom stadu ne treba država, jer njegovi pastiri načine od ove sprdačinu, zar ne?

VL
DU
Deleted user
08:47 21.11.2019.

Tja, kaj se more. Ta "nesuđena ovršiteljica" naumila masno zarađivati na tuđoj nevolji (poput npr. sad već pokojnog M. Hanžekovića), ali joj se taj (nemoralni) naum izjalovio zahvaljujući već poslovičnoj hrvatskoj zakonodavnoj šlampavosti i nedosljednosti. Nema govora da ju zbogg toga treba žaliti, dapače. Hvala Bogu da se i u ovoj zdrmanoj Hrvatskoj katkada dogodi nešto dobro. Mašala

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.