Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmah zvali policiju

Nešto mu lupalo ispod sjedala, mehaničari ostali u šoku kada su vidjeli o čemu je riječ

automehaničar
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
21.03.2019.
u 10:13

U servis je došao vlasnik automobila Fiat Bravo koji se žalio da mu nešto lupa ispod sjedala, a u cijeli slučaj morala se uplesti i policija

Na neobičnu intervenciju morala je izaći policija iz srpskog grada Vranje koju su u ponedjeljak zvali iz jednog tamošnjeg servisa za automobile.

U servis je, naime, došao vlasnik automobila Fiat Bravo koji se žalio da mu nešto lupa ispod sjedala.

Kada su mehaničari pogledali što bi to moglo biti, ostali su u šoku. Ispod automobila pronašli su eksploziv težine 487 grama koji je imao i sustav za daljinsko upravljanje, piše Blic.

Vozilo je inače u vlasništvu sina vlasnika nekoliko kladionica u Vranju. Iz servisa su odmah pozvali policiju, a zatim je iz Beograda došao tim koji je uklonio eksploziv postavljen na sponu prednjeg kotača automobila.

VIDEO Bizarna nesreća na autocesti: Pogledajte s čim se zamalo sudario ovaj vozač

Komentara 2

Avatar zajutrak
zajutrak
11:57 21.03.2019.

Vijest je senzacionalna, pa ako vam je i iz vama dragog Vranja, toliko ste već dosadni i maltretirate nas hrvatske čitatelje i tjerate vas trajno napustimo !

DU
Deleted user
16:22 21.03.2019.

Obzirom da je riječ o Fiatu postavljam pitanje: Je li to tvornički ugrađen, ili je dodatna oprema?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije