Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE

Policija moli pomoć: Znate li tko su ove osobe?

policija
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL/Ilustracija
24.11.2017.
u 20:30

Policija moli građane ako imaju saznanja o identitetu nepoznatih osoba da se jave na 192, najbližu policijsku postaju ili na zagrebacka@policija.hr

Unatoč svim dostupnim parametrima kako bi se utvrdio identitet tri osobe čija su tijela pronađena na području Policijske uprave zagrebačke, dosad poduzete mjere i radnje nisu rezultirale utvrđivanjem njihovog identiteta.

Policija moli građane ako imaju saznanja o identitetu nepoznatih osoba da se jave na 192, najbližu policijsku postaju ili na zagrebacka@policija.hr, priopćili su iz MUP-a.

Devetog studenog 2015. oko 13 sati u koritu rijeke Save, oko 1500 metara od Jankomirskog mosta pronađeno je tijelo nepoznate ženske osobe, starosti 50-60 godina, visine 161 cm, srednje tjelesne građe, duže smeđe kose, smeđih očiju, odjevena u crnu majicu dugih rukava, plavu dolčevitu, donji dio trenirke tamnoplave boje i crne zimske čizme.

Na tijelu nisu uočeni tragovi koji bi ukazivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela. Upozorenje, fotografije su uznemirujućeg sadržaja, a mogu se vidjeti ovdje.

21. veljače 2017. u 3 sata u Draškovićevoj ulici, na nogostupu kod Klinike za traumatologiju pronađeno je tijelo nepoznate muške osobe. Radi se o muškarcu starosti 70-75 godina, mršave tjelesne građe, visine 167 cm, tjemene ćelavosti, prosijede kose, sijede duže zapuštene brade, odjeven u crvenu majicu dugih rukava, plavu majicu, tamnu jaknu, donji dio trenirke tamnoplave boje i gležnjače (gojzerice) Na tijelu nisu uočeni tragovi koji bi ukazivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela.

28. veljače 2017. na Jakuševečkoj cesti, 200 metara od ranžirnog kolodvora u smjeru istoka, u napuštenom vagonu pronađeno je tijelo nepoznatog muškarca starosti 60-70 godina, jače tjelesne građe, izraženog trbuha, visine oko 170 cm, sijede kose, sijedih brkova i brade, okruglog lica, odjeven zimsku jaknu smeđe boje, gornji i donji dio trenirke plave boje, crnu vestu, sivu majicu i smeđe cipele Alpina. Na tijelu nisu uočeni tragovi koji bi ukazivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela.

Pogledajte galeriju pucnjave u Teksasu:

policija
1/32
Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Linux
Linux
22:59 24.11.2017.

kakva pomoc? na android aplikaciji nema nikakvih fotki

KU
kupatilo
23:00 24.11.2017.

tosu prve zrtve gladi kod nas.

Avatar ivek
ivek
11:39 25.11.2017.

triba znat da policija tokodje ubija,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije