Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tražili je dan i pol

Nestala na gotovo dva dana, vratila se silovana

kafić
Hajrudin Merdanović/PIXSELL
22.12.2009.
u 08:42

U policiji tvrde da još provjeravaju je li djevojka uistinu silovana, a ispitali su i taksista. Vlasnik taksi-službe, pak, tvrdi da je djevojka iz automobila izišla s pet mladića nakon što je pijana ometala vozača.

Dvadesetpetogodišnja P. H. iz Rijeke nestala je u nedjelju u noći nakon zabave, a kući se vratila tek u ponedjeljak poslijepodne. Navodno su je otela dvojica muškaraca koja su je silovala te kasnije izbacila na ulicu, tvrdi njezin 43-godišnji dečko Ž. Z..

U subotu je imala svečani domjenak s kolegama, a nakon zabave se s kolegicom R. G. taksijem zaputila kući oko četiri sata ujutro, prenose 24 sata.

- Došao je bijeli kombi tvrtke Cammeo i taksist joj nije dao u vozilo. Trčala je za njim i pala. Vozač je ipak stao i pomogli smo joj da uđe. Dala sam joj sto kuna da plati vožnju. Bojala sam se najgoreg - drhtavim glasom rekla nam je R. G.

U policiji tvrde da još provjeravaju je li djevojka uistinu silovana, a ispitali su i taksista. Vlasnik taksi-službe, pak, tvrdi da je djevojka iz automobila izišla s pet mladića nakon što je pijana ometala vozača.

Njezin dečko tvrdi da joj je čim je sjela u taksi pozlilo te ju je vozač izbacio na ulicu. Nakon toga su je dva muškarca kraj Autobusnoga kolodvora u Rijeci ugurala u plavi automobil. Odvezli su je do naselja Pećine gdje su je silovali. Kad su završili, svu plavu i uplakanu izbacili su je iz auta, objašnjava dečko.

Ključne riječi

Komentara 3

FJ
fjaka
09:08 22.12.2009.

Pa kako ste mogli sve te curine podatke stavit. i onda zamaglite na slici oči kao da ste time sakrili njen identitet. Jeste tako bezobzirini zato što je spremačica? diskriminacija!

SM
smjeskoh
09:14 22.12.2009.

Da, da, tako je to. Kad netko ružno pogleda novinara - na noge skače cijela \"uljuđena Hrvatska\". Kad netko siluje spremačicu - onda si je sama kriva. Jer, pobogu, pa spremačica je! Jeste li ikad vidjeli statistiku o broju ubijenih i silovanih NKV radnica? Naravno da niste. Ne postoji. Nikog ne zanima. Ali se zato brižljjivo broji svaka masnica na novinaru, bez obzira na to je li je zadobio kao novinar ili je možda ipak govno od čovjeka (jer svugdje ima kukolja).

Avatar Ledeni
Ledeni
10:06 22.12.2009.

Pitam se samo da li će urednik snositi kakve konzekvence radi objavljivanja ovog članka u prvotnoj verziji. Ili novinari znaju samo od drugih tražiti odgovornost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije