Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTALA

Nestala Dijana Naglić, članica Udruge branitelja liječenih od PTSP-a

nestala
Arhiva VL
13.11.2009.
u 11:53

Dijana Naglić iz svog je doma otišla 4. studenoga i od tada joj se gubi svaki trag. Nestanak supruge prijavio je njezin izvanbračni suprug.

ZADAR - Zadarskoj policiji 9. studenoga prijavljen je nestanak 37-godišnje Dijane Naglić iz Zadra, inače članice Udruge branitelja liječenih od PTSP-a Zadarske županije. Dijana Naglić iz svog je doma otišla 4. studenoga i od tada joj se gubi svaki trag. Nestanak supruge prijavio je njezin izvanbračni suprug Golik Tončik te je odmah izvijestio Udrugu koja je sve prijavila policiji.

- Ona je naša članica već dvije i pol godine i bila je aktivna sudionica Domovinskog rata. Ima dvoje malodobne djece, a njezin suprug došao je k meni i rekao da je Dijana otišla i da se pet dana nije vratila kući. Bila je u Udruzi prije petnaestak dana i na njoj se vidjelo da je bolesna, bila je uznemirena i prestrašena - kazao nam je Jere Zurak, predsjednik Udruge branitelja liječenih od PTSP-a.

Golik Tončik kazao nam je kako mu je supruga već u dva navrata posljednjih godinu dana nestajala. Prvi put policija ju je pronašla u Karlovcu, a drugi put u Ličkom Osiku.

- Ne znam ni sam zašto je otišla, nije uzela sa sobom ništa osim svojih lijekova i ručne torbice. Bila je nedavno i u bolnici na Ugljanu mjesec dana i dok je uzimala terapiju, dobro se osjećala. Prije desetak dana rekla mi je da ide u Udrugu, ali kako su mi tamo rekli, do njih nije došla - kaže nam uznemireno Golik Tončik koji se nada da će mu policija pomoći da pronađe suprugu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije