Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPREPOZNATA KRIZA
Povratak na članak

Nestaju 'pluća Europe' na Karpatima

Dok svi gledaju prema Brazilu i uništenju Amazonske prašume drama se odvija i nedaleko od nas – Europskoj komisiji jučer je predana tužba protiv Rumunjske zbog deforestacije zaštićenih prašuma

Komentari 1

Avatar nekakav
nekakav
07:05 12.09.2019.

pa europo, prestani kupovati pelete iz rumunjske! prestani uvoziti (unositi...) trupce iz rumunjske! vrlo jednostavno se riješi problem kao je to problem. a ova natura 2000... pola hrvatske je u toj naturi, posebna ograničenja i tako dalje... svašta nešto. ne možeš stup za struju zabiti bez studije utjecaja na okoliš, da dokažeš da nema utjecaja na okoliš, i da niti jedan leptir, glista i prugasta žaba tim zahvatom neće biti ugrožena. graditi ćemo zato autoceste, brze ceste, koje presijecaju još to malo šuma što imamo i polja, pa su skoro potpuno nestale prirodne migracije životinja. zato gledam ovu navalu afričke svinjske kuge, i nije mi jasno kako će se bolesne životinje uspijeti probiti kroz te silne ceste pruge kanale gradove i sela... pa nisu komarci! :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.