Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRADAO TRI DANA NAKON ŽENIDBE

Nesreću kod Vinkovaca u kojoj je poginuo vojnik (28) skrivio je mladi policajac

prometna nesreća
PU vukovarsko-srijemska
13.10.2020.
u 11:36

U nesreći je poginuo Mario M. (28) iz Vukovara, inače pripadnik HV-a. On se tri dana prije nesreće oženio Andreom L. (29) koja je u toj istoj nesreći zadobila teške tjelesne ozljede te se i dalje nalazi u vinkovačkoj bolnici

PU Vukovarsko-srijemska izvijestila je kako je krivac za prometnu nesreću koja se dogodila jučer oko 14.45 sati na cesti Vinkovci – Nuštar 27-godišnjak koji je upravljao osobnim vozilom vinkovačkih registracijskih oznaka.

Prema navodima policije, on je uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste, preglednosti, atmosferskim prilikama te gustoći prometa izgubio nadzor nad upravljačem, prešao na lijevi prometni trak te udario u osobni automobil vukovarskih registracijskih oznaka kojim je u suprotnom smjeru upravljao 28-godišnjak. S njim se u vozilu nalazila 29-godišnja suvozačica.

– Svi sudionici prometne nesreće prevezeni su vozilima hitne medicinske pomoći u vinkovačku bolnicu, gdje je 28-godišnji vozač zbog ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći preminuo. Utvrđene su teže ozlijede 27-godišnjaku i 28-godišnjakinji, no oni su izvan životne opasnosti. Vozaču, 27-godišnjaku, izuzeti su uzorci krvi i urina radi vještačenja. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu policija će protiv 27-godišnjaka podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestio je PU.

Prema neslužbenim rezultatima, 27-godišnjak radi kao policajac i obilazio je kolonu vozila koja se kretala prema Vinkovcima kada je naletio na vozilo koje je dolazilo sa suprotne strane. Nakon udarca na mjestu nesreće stali su i neki vozači i medicinske sestre, a ubrzo je došla i hitna pomoć. U nesreći je poginuo Mario M. (28) iz Vukovara, inače pripadnik HV-a. On se tri dana prije nesreće oženio Andreom L. (29) koja je u toj istoj nesreći zadobila teške tjelesne ozljede te se i dalje nalazi u vinkovačkoj bolnici. Ona radi kao nastavnica u OŠ Siniše Glavaševića u Vukovaru i predsjednica je vukovarskih mažoretkinja. Navodno su išli taj dan u Vinkovce kako bi vratili neke stvari poslije vjenčanja.

Komentara 3

Avatar argus1000
argus1000
14:56 13.10.2020.

Tragična je ova nesreća, još tragičnije je besćutnost ovakvih i sličnih komentara. Sramota je kakvih sve ljudi ima.

SA
samoborka
20:53 14.10.2020.

Tragedija. Tuga. Iskrena sućut najbližim ljudima preminulog mladića.

IB
istinaaa___boliii
11:48 13.10.2020.

Sad ce za kaznu morat da se ozeni sa pokojnikovom zenom, a ona ce mu cjeli zivot zvoncat o tome sto je uradio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije