57 24°C
  • juma:

    Kako rece prije neki dan jedan nas politicar: "Dijete mi je naletjelo na automobil." Zna se to dogoditi, osobito na zebri kao u ovom slucaju i jos kad vozis BMW koji je osobito ugrozen od pjesaka kamikaza. Znam da ovo ... prikaži još!o nije primjereno, ali toliko sam ljut kad vidim kako stradavaju oni koji su najmanje zasticeni, da bih samo mogao psovati ili nekog zadaviti.

  • Realko:

    Meni uistinu nije i nikad nece biti jasno kako netko nakon ovakve tragedije moze davati komentare tipa: " ....nosio ankete...sto djete radi iza 21 vani...itd" Zbilja mi ne ulazi u glavu. Koliko zloban, neosjecajan , ma koliki kreten moras biti ... prikaži još! da tako nešto pomislis, a kamoli napišeš. Ode nažalost jedan mladi život, roditeljima i obitelji sigurno ne trebaju dusebriznici sa ovog portala i iskreno se nadam da ne čitaju ove komentare. Njima isrena sućut, a vama "komentatorima" zelim da vam se na trenutak ukaže mozak pa ce vas mozda biti barem malo sram ...

  • miyamoto:

    BMW je za pametne vozače konstruiran. Na zapadu BMW voze pretežito kulturni ljudi i vozači. Kod nas se za vozače BMW-a veže negativna konotacija iz čiste zavisti. U svakom slučaju provoditi kontrolu brzine i trajno odstraniti s ceste svakog neodgovornog.

Još iz rubrike Vijesti

Sporazum o Brexitu
britanska vlada:

Brexit će biti 31. listopada, unatoč nepotpisanom zahtjevu za produljenjem

Zapljena droge
vrijednost oko 3,3 milijuna kuna

Velika zapljena droge: Uhićena četvorica muškaraca, u akciji pomogla kujica Maša

Davor Bernardić
Bernardić o slučaju Milijana Brkića:

'Jedna pravila vrijede za građane, a druga za HDZ-ove dužnosnike'

16