Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oko 16.40 sati

Više osoba ozlijeđeno u prometnoj nesreći u Zaboku

hitna pomoć
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
08.09.2017.
u 18:30

Nesreća se dogodila na Prilazu dr. Franje Tuđmana

Više je osoba ozlijeđeno u sudaru dva osobna automobila u petak poslijepodne u Zaboku, i prevezeni su u zabočku bolnicu, izvijestila je krapinsko-zagorska policija.  

Prometna nesreća dogodila se oko 16,40 sati u Prilazu dr. Franje Tuđmana, a u njoj su sudjelovala dva osobna vozila. Više je osoba ozlijeđeno i prevezene su u Opću bolnicu Zabok, kratko je priopćila Policijska uprava zagorsko-krapinska.  Cesta je zatvorena za promet. Očevid o detaljima i okolnostima nesreće je u tijeku. Težina ozljeda stradalih u nesreći tek će se utvrditi, kažu iz policije.

Ključne riječi

Komentara 4

DH
dalibor.hren
20:23 08.09.2017.

Cesta je prometna i na njoj je, naročito u poslijepodnevnim satima, velika gužva. Uz prometnicu su trgovački centri "Konzum", "Lidl", "Plodine", "KTC", "Trgocentar", tu je i "Zagorski metalac, Srednja škola, "Regeneracija",Autosaloni, "Dunapack", "Stihl", Skladište građevinskog materijala, benzinske pumpe... i nigdje, niti na jednom skretanju nema kružnog toka ("rotora"), nema semafora... jedino su postavljeni prometni znakovi ograničenja brzine (kojih se nitko ne pridržava)... Ne znam, je li cesta državna, županijska, gradska, nerazvrstana... ali znam da nešto treba poduzeti! Ako ništa drugo, ako nadležne institucuje ne znaju doći do drugih rješenja, onda blokada!!! Odgovorni će sigurno reagirati! Ako ne vjerujete, pitajte u susjednoj općini Sveti Križ Začretje Kranjčića Hambu i Kučka u osnovnoj školi, nek vam pomognu u rješavanju problema i objasne kako su sličan riješili u Mirkovcu, na državnoj cesti ispred područne škole!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije