Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obavlja se očevid

Nesreća u Vinkovcima: Zemlja zatrpala radnika, prevezen je u bolnicu

Nesreća u Vinkovcima
Novosti.hr
11.12.2020.
u 16:04

Od radnika doznajemo kako se nesreća dogodila u rupi koju je ranije iskopao bager. Prilikom radova u rupi dio zemlje se oronuo na radnika u vrijeme dok je bio u rupi koji je ostao bez zraka i brzo mu je ukazana liječnička pomoć.

Tijekom radova na projektu aglomeracije u Vinkovcima, na raskrižju Genscherove ulice i Ulice Stanka Vraza, danas se dogodila nesreća u kojoj je ozlijeđen jedan od radnika. Kako doznajemo radi se o 44-godišnjaku iz Novih Mikanovaca, a mjesto nesreće osigurava policije kako bi obavili očevid.

“Radnik je spajao cijevi i u tom trenutku ga je zatrpala zemlja. Vozilom hitne medicinske pomoći je prevezen u Opću županijsku bolnicu Vinkovci i nalazi se izvan životne opasnosti, rekla je glasnogovornica PU Vukovarsko – srijemske Martina Halas.

Pojašnjava kako se radi o nesreći na radu pozvan je i inspektor za zaštitu na radu tako da će on i policija zajedno napraviti očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja.

Od radnika doznajemo kako se nesreća dogodila u rupi koju je ranije iskopao bager. Prilikom radova u rupi, dio zemlje se oronuo na radnika u vrijeme dok je bio u rupi koji je ostao bez zraka i brzo mu je ukazana liječnička pomoć. Radi se tvrtke AMM koja je jedan od izvođača radova na projektu aglomeracije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije