Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poreč

U teškoj prometnoj nesreći smrtno stradao pješak

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/4
13.02.2018.
u 23:43

Policijski očevid još uvijek traje, dio obilaznice potpuno je zatvoren za promet, a vozila se preusmjeravaju kroz grad.

Muškarac, čiji identitet još uvijek nije poznat, smrtno je stradao u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak navečer, oko 18,30 sati na porečkoj obilaznici, izvijestila je istarska policija. 

Prema neslužbenim informacijama, muškarac je stradao dok je prelazio cestu na dijelu između rotora Vranići i rotora kod porečkog Kauflanda, na mjestu gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza. Na njega je naletio osobni automobil Renault Megane koji se kretao obilaznicom iz smjera Vrvari prema Vranićima, no okolnosti nesreće još uvijek se utvrđuju. 

Policijski očevid još uvijek traje, dio obilaznice potpuno je zatvoren za promet, a vozila se preusmjeravaju kroz grad.

Ključne riječi

Komentara 2

XN
xnet0822
09:33 14.02.2018.

Ne ide mi u glavu da pješaci prelaze cestu gdje nema zebre, pa gdje to ima ? Zašto služe zebre na cesti, za ukras možda ?!

DE
deda1234
08:37 14.02.2018.

Pa sta je ovo.... pet ili sest pjesaka i biciklista u dva dana uzas... Sucut obitelji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije