Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinkovci

Nesreća odnijela još jedan život, 64-godišnjak preminuo u bolnici

Županijska opća bolnica Vinkovci
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
17.05.2018.
u 08:37

Do prometne nesreće je došlo kada je 58-godišnjak iz Ivankova, upravljajući osobnim automobilom Citroen, vinkovačkih registarskih oznaka, krećući se iz smjera Tovarnika u smjeru Vinkovaca, započeo radnju pretjecanja dva teretna vozila.

Prometna nesreća koja se dogodila jučer, oko 16.25 sati na cesti Jankovci – Srijemske Laze, odnijela je i drugi život. Kako navode iz policije u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci sinoć je preminuo i 64-godišnjak iz Ivankova koji je bio putnik u osobnom vozilu 58-godišnjaka (Citroen vinkovačkih registarskih oznaka).

- Putnik u Citroenu, 27-godišnjak iz Ivankova, teže je ozlijeđen, kao i vozačica Chevroleta, 21-godišnjakinja iz Đeletovaca. Putnici u Chevroletu, 42-godišnjak i 78-godišnjakinja iz Đeletovaca, teže su ozlijeđeni. Jedna osoba, 47-godišnjak iz Đeletovaca, također putnik u Chevroletu, lakše je ozlijeđen, navode iz policije.

Podsjećamo kako je do prometne nesreće došlo kada je 58-godišnjak iz Ivankova, upravljajući osobnim automobilom Citroen, vinkovačkih registarskih oznaka, krećući se iz smjera Tovarnika u smjeru Vinkovaca, započeo radnju pretjecanja dva teretna vozila. U tom trenutku, iz suprotnog smjera, naišao je osobni automobil Chevrolet, vinkovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 21-godišnjak iz Đeletovaca. U sudaru je smrtno stradao vozač Citroena, 58-godišnjak iz Ivankova dok su ostale osobe lakše ili teže ozlijeđene.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bubimir
Bubimir
10:09 17.05.2018.

Gospoda iz Vinkovaca misle da su najbolji vozači jer im se mi ostali sklanjamo sa puta kad vidimo VK registraciju, a zašto jer nepoštuju nikakva prometna pravila i drže se onog tko jači taj tlači.Pokupovali vozačke u Bosni i sadad nama u Hrvatskoj prave gluposti .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije