Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U FILIPINSKOM MORU

Nesreća na nosaču zrakoplova: Srušio se američki helikopter

USS Ronald Reagan
Reuters/PIXSELL
19.10.2018.
u 08:48

Nosač zrakoplova nalazi se u moru kod Filipina.

Helikopter MH-60 Seahawk srušio se na palubu nosača zrakoplova USS 'Ronald Reagan' nedugo nakon što je poletio, javlja američka mornarica.

Nesreća se dogodila u 9 sati po lokalnom vremenu, a kako navode iz mornarice osobe koje su se nalazile u helikopteru su u 'stabilnom stanju' te nema ozljeda opasnih po život, javlja RT.

Nosač zrakoplova nalazi se u moru kod Filipina.

Pogledajte i video: Predstavljeni helikopteri Black Hawk UH-60M

Ključne riječi

Komentara 2

OB
ObrenM
11:09 19.10.2018.

Razlika izmedju Rusa i Amerikanaca je u tomu sto Rusi objavljuju samo uspjehe,a Amerikanci i neuspjehe.Sjetite se koliko su Rusi imali mrtvih pri lansiranju svemirskih raketa,a tek mnogo kasnije je to procurilo u javnost.Mnogo toga se nikad nece saznati-navika jeje ostala jos od Staljina.

MP
miroslav.petkovic.7564
10:32 19.10.2018.

Prije dvi nedilje ponos americke vojske naj noviji i moderniji avion F35 sad opet helikopter srusio se .Pa ti americki avioni padaju lkao glineni golubovi. Nek uce od Rusa kako se prave avioni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije