Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promet se polako normalizira

Nesreća na autocesti A1: Sudar automobila i motocikla, dvoje ozlijeđenih

gužve
Robert Anic/PIXSELL/Ilustracija
01.08.2019.
u 11:50

Nakon nesreće kolona vozila bila je duga i 15 kilometara

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče dogodila se prometna nesreća. Kako doznajemo od policije došlo je do sudara osobnog vozila i motocikla. Dvije osobe su zatražile liječničku pomoć, no zasad se ne zna težina njihovih ozljeda.

Zbog nesreće kolona je bila duga i 15 kilometara. Vozila su uklonjena te se oko 10, 44 promet polako normalizirao.

Promet i dalje teče usporeno, javlja HAK.

 

Ključne riječi

Komentara 2

TO
Toni66
11:07 01.08.2019.

Novi zakon o brutalno povećanima legalnim globama i mogućim pljačkama vozača i u ovoj državi več funkcionira ; i gle več dokaz da se je sigurnost za nas sve se jako povećala i to od istog dana .... A bit.. A bit če toga zasigurno isto kao i prije ....

Avatar Analizator
Analizator
11:12 01.08.2019.

Novi zakon sluzi samo za pakost malom čovjeku, npr vozacu dostavljacu koji radi za 3000 kn koji nece imati odakle placati skupe kazne, a sto je s onim koji je mercedesom poubijao ljude na Ilici? Koliko je taj platio? Koliko je i da li je uopce bio u zatvoru???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije