Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na 95,5 kilometru

Nesreća na A4 u smjeru Zagreba, vozite opreznije

Policija
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
24.04.2019.
u 08:05

Nesreća se dogodila između čvorova Kraljevečki Novaki i Ivanja Reka.

Zbog prometne nesreće na 95,5 kilometru autocesti A4 Goričan-Zagreb, između čvorova Kraljevečki Novaki i Ivanja Reka u smjeru Zagreba, Hrvatski autoklub (HAK) u izvješću o stanju u prometu u srijedu ujutro savjetuje vozačima da voze opreznije.

Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski, a mogući su i odroni. Magla je mjestimice vrlo gusta i smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru, a ima je i na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče između Bosiljeva i tunela Mala Kapela te na A6 Rijeka-Zagreb između vijadukta Bukovo i tunela Tuhobić te između tunela Rožman Brdo i Veliki Gložac.

Zbog takvih vremenskih uvjeta HAK savjetuje vozačima da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Kolona teretnih vozila na autocesti A3 Bregana-Lipovac na graničnom prijelazu Bregana u smjeru Slovenije duga je oko kilometra.

Granični prijelaz (GP) Dvor otvoren je za promet putnika i osobnih vozila.

Zbog vjetra u prekidu su katamaranske linije: Split-Hvar-Korčula, Vis-Hvar-Split, Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Jelsa-Bol-Split, Mali Lošinj-Cres-Rijeka, Vis-Milna-Split; trajektne linije: Šibenik-Zlarin-Kaprije-Žirje, Dubrovnik-Lopud-Suđurađ, Split-Vela Luka i brodske linije: Komiža-Biševo, Dubrovnik-Šipan-Sobra-Lastovo, Dubrovnik-Koločep-Lopud-Suđurađ.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije