Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČREŠNJEVO

Nesreća kod Varaždina: 34-godišnjak vozio s 2,48 promila alkohola pa sletio u kanal

Danica.hr
18.04.2021.
u 13:34

Vozač je bio zarobljen u automobilu

U prometnoj nesreći koja se dogodila u Črešnjevu kod Varaždina teško je ozlijeđen vozač automobila koji je prebačen u varaždinski bolnicu.

Kako javlja Danica, nesreća se dogodila u subotu nešto prije 18 sati kod dvorca Šaulovec. Vozač je bio zarobljen u automobilu pa su na teren odmah stigli vatrogasci iz Varaždina.

“Izašli smo na intervenciju s navalnim vozilom, malim tehničkim, i sedam vatrogasaca. Dolaskom na mjesto utvrdili smo da je osobno vozilo izletjelo u kanal pored prometnice ispod mostića kod skretanja za farmu pilića. Vozača, ozlijeđenu osobu, izbavili su djelatnici hitne medicinske pomoći i do našeg dolaska osobi se već pružala pomoć u vozilu hitne pomoći”, kazali su varaždinski vatrogasci.

Detalji nesreće bit će poznati nakon što se o svemu očituje Policijska uprava koja je provela očevid.

Kako doznaje Dnevnik.hr, 34-godišnji vozač nije životno ugrožen, a utvrđeno mu je 2,48 promila alkohola u krvi. 

Ključne riječi

Komentara 4

FR
franjo
18:05 18.04.2021.

Trebao je i ostati u kanalu.

Avatar YUKA1962
YUKA1962
14:22 18.04.2021.

Ja popijem,...al ona vozi!!!!!!

ML
Mladjan
14:20 18.04.2021.

Sreća da je bio pijan, da nije boga mi nebi živ osta u takvoj nesreći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije