Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KULA

Nesreća kod Požege: Kamion pun šljunka prevrnuo se na cesti

Prevrnuo se kamion u mjestu Kula kod Požege
Foto: Suzana Lepan Štefančić
1/4
25.01.2021.
u 09:49

Na cestama diljem zemlje mokri su i skliski kolnici, a HAK javlja da je niskih temperatura moguća poledica.

U mjestu Kula kod Požege došlo je do prevrtanja kamiona sa šljunkom koji se rasuo po cesti. Na cestama diljem zemlje mokri su i skliski kolnici, a HAK javlja da je niskih temperatura moguća poledica.

Vozače savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cesti. 

Zimski su uvjeti i zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obavezna zimska oprema na cestama u Gorskom kotaru i Lici: DC3 Zdihovo–Kupjak–Delnice–Gornje Jelenje-Kikovica, DC25 Korenica (DC1)-Bunić-Lički Osik (DC25)-Gospić-Karlobag (DC8), DC32 Prezid–Delnice, DC42 Stubica (DC3)–Ogulinski Hreljin, DC42 Poljanak, DC52 Špilnik (DC50)-Korenica (DC1), DC203 Brod na Kupi–Delnice (DC3), DC218 GP Užljebić-Donji Lapac-Bjelopolje (DC1), DC305 Parg–Čabar,
DC429 Selište Drežničko-Prijeboj (DC1), DC501 Gornje Jelenje-Oštrovica (DC8)-Meja-Križišće-Jadranovo, ŽC5030 Platak-Kamenjak, ŽC5032 Crni Lug-Mrzle Vodice-Gornje Jelenje (DC3), ŽC5034 Vrbovsko–Ravna Gora–Kupjak, ŽC5062 Kraljev Jarak–Fužine–Lukovo, ŽC5068 Hreljin-Zlobin-Fužine, ŽC5191 Sopač (DC3)–Mrkopalj–Tuk, ŽC5217 Donji Lapac-Mazin-Bruvno, ŽC5203 Dobroselo-Doljani, ostale županijske i lokalne ceste na području Korenice, Delnica, Čabra, Vrbovskog i Gornjeg Jelenja. 

Samo za osobna vozila sa zimskom opremom otvorena je ŽC5094/2 Breze-Stalak, javlja HAK.

VIDEO: Snježna idila na Krndiji

Snimila Suzana Lepan Štefančić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije