Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKVA ROGOZNICA

Nesreća kod Omiša: Škoda sletila u more, a osam osoba ozlijeđeno

sudar (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/4
08.10.2010.
u 10:46

Automobil koji se kretao iz smjera Makarske prema Omišu u kojem je bilo pet osoba iz još neutvrđenih razloga sletio je u provaliju te potom u more.

Osam osoba je ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se u jutros u 8 sati dogodila u Lokvi Rogoznici, na magistrali kod Omiša.

Automobil Škoda Fabia splitskih registarskih oznaka, koja se kretala iz smjera Makarske prema Omišu u kojoj je bilo pet osoba, iz još neutvrđenih razloga sletio je u provaliju te potom u more.

U nesreći su sudjelovala još dva vozila, Mercedes splitskih registarskih oznaka i Ford Ka dubrovačkih registarskih oznaka, koja su se kretala iz smjera Omiša. Od ukupno osam ozlijeđenih četvero je zadobilo teške tjelesne ozljede.

Policijski očevid je u tijeku.

Komentara 1

OB
-obrisani-
09:54 10.10.2010.

ovako stulit auto stvarno moraš biti napušena debilčina,ionako ga vjerojatno nije zaradio već je došao od utaje prihoda od turizma nacrno..pa kako došo tko ošo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije