Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNA NEPAŽNA

Nesreća izbjegnuta u posljednjem trenutku: Biciklist išao preko šest traka na crveno

Foto: Screenshot/YouTube
1/3
08.08.2019.
u 10:05

Video je snimljen u srijedu oko 14:30 kamerom koja se nalazi na kacigi.

Vozač motora Tomislav Rešković objavio je snimku na kojoj se vidi kako nepoznati biciklist prelazi preko šest traka na crveno. 

Na snimci se vidi kako motociklisti, među kojima je i Rešković kao i vozači automobila čekaju zeleno svjetlo na križanju Zagrebačke avenije i Ulice Dragutina Golika. Njima se pali zeleno svjetlo, a biciklist kreće preko ceste iako je njemu u tom trenutku crveno. Vozač automobila koji se nalazio u krajnje desnoj traci zakočio je u posljednjem trenutku pa je nesreća je ipak izbjegnuta

Foto: Screenshot/YouTube

Video je snimljen u srijedu oko 14:30 kamerom koja se nalazi na kacigi. 

- Stoput tako prelaze na crveno na biciklima. Ne znam što im se mota po glavi. Valjda misle, neće me udariti nitko, stići ću. Eto, ovaj put je dobro završilo. Imali smo dosta takvih slučajeva, izjavio je Tomislav Rešković koji je inače kirurg i vidio je posljedice krivih procjena na cesti.

-Često nam znaju doći razbijeni i alkoholizirani, misle da su na biciklu pa eto, mogu piti i voziti. Problem je i što se dosta njih ne može odlučiti hoće li voziti na kolniku ili po pločniku. Pa često miksaju, malo među pješake pa među nas na cestu. To zna biti dosta opasno, a to rade i ljudi koji voze električne skutere - dodao je Tomislav, piše 24sata. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
12:06 08.08.2019.

Voze kao zadnji krelci.... ne poštuju znakove, semafore, voze u kontra smjeru... kad potrubiš pokažu srednji prst.... strava. A da stanem i dobro ga nalupam, kazneno bih odgovarao

Avatar VinkoL
VinkoL
11:44 08.08.2019.

Trebal ga je "pobrati" pa bi na svijetu bil jedan krele manje.

DU
Deleted user
11:26 08.08.2019.

Tko je "kriv"? Naravno Hrvatska država. Dozvolila je granju šest traka - a nije htjela predvidjeti da bi mogao naići bicikl.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije