143 26°C
  • bf2:

    slažem se sa mirnim prosvjedima,ali paliti automobile radnih ljudi koji plaćaju poreze i poštuju zakon nije normalno,kao ni pljačkanje pod krinkom prosvjeda. Problem je što se među normalne prosvjednike uvukla manjina tipa antifa gamadi i sličnih probisvjeta koja će u ... prikaži još!u konačnici kompromitirati legitimni cilj samih prosvjeda

  • marsovac:

    jucer bio na licu mijesta,.....jednu stvar mogu reci,....da im je do mirnih prosvijeda kao sto bi trebalo biti,...nista nisu radili protiv agresivnoga dijela demonstranata. Demonstrirati je pravo i pokazivanje nezadovoljstva,.... pravo za sve demokratske zemlje/sisteme.......................Nazalost nisam vidio nikakve namijere od ... prikaži još! strane zutih vesta; agresivne, kaoticne, zamaskirane anarhiste, sprijeciti u razbijalju, paljenju tudjih auta, kradji,...itd. Cak su i u zutim vestama bacali flase, kamenje na policiju.

  • zimerman:

    Porez na gorivo je dignut u ime klimatski promijena i zaštite majke zemlje .Vecina Francuza su podržali program protiv klimatski promijena ocigledno su se nadali da će neko drugi da plaća za njihove ljevičarske ideje . Ovo će se prije ... prikaži još!rije ili poslije dogoditi u svakoj državi gdje ljevičari zavladaju .

Još iz rubrike Vijesti

DRUŽILOVEC

Preminula na mjestu događaja: U dvorištu pregažena 77-godišnjakinja

Ursula von der Leyen
Nova čelnica EK

Von der Leyen: Srednja i istočna Europa trebaju dobiti jaka povjerenstva

Ilustracija
Akcija u sklopu kontrola na cestama

Dok se čeka da stroži zakon stupi na snagu, policija upozorava vozače na veće kazne