Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadiranje u prava žrtve
Povratak na članak

Policija o silovanju djeteta: Nedopustivo je prikupljati saznanja po mjesnim kuloarima

Kad su u pitanju djeca, posebno ranjiva skupina, javno prokazivati događaj sa detaljima obiteljskog života i pričama o događaju, otvarajući mogućnost javnih komentara, spada u zadiranje prava same žrtve, kaže glasnogovornica PU varaždinske Marina Kolarić

Komentari 1

LI
liliZG
12:05 14.04.2021.

cijela RH je jedno malo veće selo i svatko od nas zna nekoga koji zna nekoga i to je realnost.... možda te vijesti ne bi trebale biti zabranjene za objavljivanje....zakonom.. jedino tako bi bilo moguće zaštiti , bar u širojj javnosti, takve slučajeve , odnosno djecu i maloljenike od još veće osude okoline.... jer kako već znamo u RH , "oni sami su krivi što im se to dogodilo" zar ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.