Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavonski Brod

Neprilagođena brzina: Vozač sletio s ceste i na mjestu poginuo

prometna (1)
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/3
29.10.2010.
u 21:37

Vozeći neprilagođenom brzinom cestom sagrađenom na savskom nasipu vozač je u desnom zavoju izgubio nadzor nad upravljačem i sleito nizt 150 metarsku kosinu nasipa.

U prometnoj nesreći koja se oko 20 sati dogodila na županijskoj cesti Slavonski Brod - Zbjeg smrtno je stradao vozač fiat punta slavonskobrodskih oznaka.

Vozeći neprilagođenom brzinom cestom sagrađenom na savskom nasipu vozač je u desnom zavoju izgubio nadzor nad upravljačem i sleito nizt 150 metarsku kosinu nasipa, ispao iz vozila i na mejstu poginuo, a automobil je nastavio kretati se još tridesetak metara i završio u kanalu.

Komentara 2

KA
Kakma
19:32 31.10.2010.

U svemu ovome je najvaznije da nisu nevini nastradali.

KR
krilnik2
22:30 29.10.2010.

automobil je nastavio kretati se još /*************************/ bez komentara!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije