Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK

Nepoznati lopov ukrao auto i zapalio ga, provaljeno u još tri

Foto: JPVP Grada Osijeka
1/2
16.01.2020.
u 12:08

- Dojavu smo zaprimili u 5:55 sati. Na intervenciju je upućeno 1 vatrogasno vozilo i 6 vatrogasaca.

Jedno je vozilo ukradeno i zapaljeno, a u još tri je provaljeno u naselju Jug 2 u Osijeku u noći na srijedu, izvijestila je policija. Za počiniteljem se traga.

- Nepoznati počinitelj ukrao je parkirani i otključani osobni automobil, u vlasništvu 37- godišnjaka. Ukradenim automobilom odvezao se u Ulicu Josipa Rajha Kira i zapalio ga - priopćila je PU osječko-baranjska.

Na teren je morala i JPVP Grada Osijeka.

- Dojavu smo zaprimili u 5:55 sati. Na intervenciju je upućeno 1 vatrogasno vozilo i 6 vatrogasaca. Zatekli smo požar automobila u razbuktaloj fazi, odmah pristupili gašenju požara vodom i pjenom koji smo u kratkom vremenu lokalizirali i ugasili - kažu u JPVP-u.

U istoj noći, provaljeno je u teretno vozilo i dva osobna automobila, u Bračkoj, Bašćanskoj i Bakarskoj ulici. Ta su vozila u vlasništvu jedne tvrtke i 48 - godišnjakinje iz Osijeka. Ukradeni su kazetofon, vatrogasni aparat, auto kozmetika, vodena pumpa, jakne, nekoliko litara antifriza i gazirane vode te osobni dokumenti. 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije