Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na vjetrobranskim staklima

Nepoznati autor diljem Šibenika ostavio poruke gradonačelniku, evo što mu je poručio

Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell
1/7
07.03.2021.
u 13:06

"Gradonačelniče, probajte parkirat di i sav normalan svit", pisalo je na papirićima

Brojne stanovnike Šibenika danas su na automobilima dočekale neobične poruke nepoznatog autora

Na papirićima postavljenima na vjetrobranska stakla automobila diljem grada pisalo je: "Gradonačelniče, probajte parkirat di i sav normalan svit".

Poruka je očigledno upućena gradonačelniku Željku Buriću, a na društvenim se mrežama krenulo nagađati tko bi mogao biti autor iste. 

07.03.2021., Sibenik - U nekoliko gradskih cetvrti osvanuli su letci na automobilima sa porukom gradonacelniku Gradonacelnice, probajte parkirat di i sav normalan svit, nepoznatog autora. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Kao mogući "kandidat" za autora tako se navodi odvjetnik Tonči Restović, SDP-ov kandidat za gradonačelnika Šibenika koji je u više navrata isticao problem parkiranja u gradu. Na jedan od takvih komentara, Restović se osvrnuo na svom Twitter profilu. 

"Vjerojatno Restovićevi ljudi, nema tko drugi biti?", stoji u screenshotu kojeg je objavio na Twitteru, a uz njega je napisao: "Restovićevi ljudi je jako dobar naziv punk banda. A nema ko drugi biti je prva na a strani!". 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije