Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBIJEN ABU SAYYAF

Nepoznata skupina zaskočila krvnika Islamske države i nasmrt ga izbola nožem

islamska država
Foto: Reuters
30.01.2017.
u 12:53

Bio je prepoznatljiv po svojem ogromnom tijelu i snažnim rukama.

U zasjedi koja je pripremljena u iračkoj državi Nineveh ubijen je Abu Sayyaf, vodeći krvnik Islamske države koji je odgovoran za odrubljivanje glava više od 100 ljudi, piše Daily Mail.

Nepoznata grupa preplavila je teritorij terorista te je na smrt izbola Abu Sayyafa koji je slavu stekao zahvaljujući mučnim snimkama na kojima je odrubljivao glave zatvorenika Islamske države.

Krvnik je živio u četvrti al-Dasawa u zapadnom dijelu grada Nineveha, a nakon svakog smaknuća sačuvao je glave žrtava i bacao ih u jednu rupu u regiji al-Khasafa.

Bio je prepoznatljiv po svojem ogromnom tijelu i snažnim rukama

>> Otkrili kako Islamska država novači mlade Nijemce

Komentara 5

Avatar Majstor Života
Majstor Života
14:26 30.01.2017.

bacite atomsku bombu tamo da završimo s tim

Avatar 7Sisak6
7Sisak6
14:05 30.01.2017.

pa zar ga nisu uhvatili odmah na poćetku ofanzive na isis...bila je slika i tako je barem pisalo u većernjem...ono mislim većernji...otkad nema karamarka i milanovića ni većernji nema svrhu postojnja

BO
boban92
16:43 30.01.2017.

ovo je drugi put da suga ubili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije