Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslovne reference?

U Zadru sumnje u nepotizam kod zapošljavanja u Narodnom muzeju!

Foto: screenshot/youtube
14.11.2017.
u 15:50

Renata Peroš opisala je koordinatora riječima: "David Ricov, komercijalist, estradni umjetnik, dobitnik Grba gradonačelnika Grada Zadra i konačno – dobar čovjek i dobar radnik."

Zapošljavanje Davida Ricova za koordinatora Malog arsenala izazvala je brojne reakcije zadarske javnosti.

Zadarski.hr otkrio je njegovo novo radno mjesto i ulogu koju je u tome imala njegova prijateljica, ravnateljica Narodnog muzeja, Renata Peroš.

Svakodnevno stižu nove informacije o brojnim primjerima nepotizma koji se godinama provodi pod ravnateljskom palicom Renate Peroš, a najsvježiji primjer jest zapošljavanea njene rođakinje Lorene Peroš za koju je ravnateljica osobno dizajnirala natječajne uvjete kako bi bila primljena na mjesto voditeljice Kneževe palače.

Objavljena su i druženja novog koordinatora i ravnateljice Peroš koji su se, sudeći po brojnim objavljenim slikama na društvenim mrežama, odlično provodili.

Objavljen je i video kojeg su brojni Zadrani prozvali neprimjerenim za jednog koordinatora Malog arsenala.

Renata Peroš opisala je koordinatora riječima: "David Ricov, komercijalist, estradni umjetnik, dobitnik Grba gradonačelnika Grada Zadra i konačno – dobar čovjek i dobar radnik." 

Komentara 7

Avatar arba_arba
arba_arba
18:16 14.11.2017.

Renata Peros je u Zadru postala poznata, kad je kao anonimna, nezaposlena, novoizabrana vijecnica iz NL Stanislava Antica presudno presla iz NL i izdala ga i digla drhtavu ruku za Božidara Kalmetu. Poslije Toga vise nije bila bez posla.

CO
Cody01
21:35 14.11.2017.

Kada se prije nekoliko godina u Zadru na javni natjecaj za 12vatrogasaca javilo preko 100 kandidata prvih 10 na listi primljenih bili su sinovi od vatrogasaca. Na novinarsko pitanje kako je to moguce zapovijednik im je samo kratko odgovorio "Pa sto onda"

RI
ribar110
19:06 14.11.2017.

U Zadru?Nema sanse to su obicna podmetanja,klevete i lazi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije