Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bio je pijan

Neopreznim rukovanjem pištoljem ozlijedio četiri osobe, jednu teško

policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/ilustracija
19.04.2019.
u 21:09

Iz pištolja za kojeg posjeduje oružni list za držanje i nošenje, 39-godišnji muškarac je sinoć oko 23 sata u zrak ispalio više hitaca, nakon čega je pištolj zatajio

Na proslavi u mjestu Mahovu u općini Martinska Ves, 39-godišnjak je neopreznim rukovanjem pištoljem ozlijedio četiri osobe, a alkotestiranjem mu je izmjereno 0,82 promila, izvijestila je u petak sisačko-moslavačka policija.

Iz pištolja za kojeg posjeduje oružni list za držanje i nošenje, 39-godišnji muškarac je sinoć oko 23 sata u zrak ispalio više hitaca, nakon čega je pištolj zatajio. Pokušavajući otkloniti zastoj pištolja, ispalio je dva hica prema okupljenim ljudima pri čemu su četiri osobe ozlijeđene u području potkoljenica.

Njima je liječnička pomoć pružena u sisačkoj Općoj bolnici, gdje su trima osobama u dobi od 18, 26 i 61 godinu, utvrđene lake  ozljede, dok su četvrtoj osobi, 29-godišnjaku, utvrđene teške tjelesne ozljede, priopćila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Tridesetdevetogodišnjak je osumnjičen za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, te je uhićen. Alkotestiranjem mu je izmjereno 0,82 promila, a u tijeku je kriminalistička istraga.

VIDEO Uperila pištolj o djelatnicu restorana

Komentara 5

IL
ilijan
22:30 19.04.2019.

Lik je garant Hdz eovac ili sdp eovac

BA
bazinga
21:50 19.04.2019.

Da bar jedan dan pogodi krivce za sve ovo što se događa u ovoj državi

BA
bazinga
21:48 19.04.2019.

Guliti će krumpir ,sprdačina od društva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije