Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETAN ZAVRŠETAK

Neočekivan obrat: Vlasnik otkrio da je kokoš ipak preživjela udarac nogometaša

Foto: Screenshot
1/2
06.11.2019.
u 23:27

NK Jelengrad o mogućim sankcijama igraču odlučuje u petak 8. studenoga.

Kokoš koja je svjetsku slavu stekla kad je utrčala u teren u Popovači za vrijeme nogometne utakmice između NK Jelengrada i Jasenovca i gdje ju je navodno ubio nogometaš Ivan Gazdek udarcem, napravila je najveći preobrat u hrvatskom nogometu - preživjela je. 

Prije nego što se saznalo za sretni preobrat, nogometaš se pokajao, ispričao i poklonio novu kokoš vlasnicima. Samo tri dana kasnije ispostavilo se kako se kokoš onesvijestila i ipak preživjela udarac. 

"Ne osuđujem ga. Ta kokoš uopće nije uginula, ona je živa, u dvorištu. Našao bih je u dvorištu da je bila mrtva", kazao je njen vlasnik Zlatko Antunović koji tvrdi da je svih 34 na broju.

"Ona je dobila u glavu i bila je u nesvjesti, i kada se osvjestila otišla je. Bez repa je ostala kad ju je ulovio i bacio preko ograde", dodao je Zlatko, pišu Vijesti.hr. 

Igrač Ivan Gazdek izjavio je kako se sve dogodilo nesvjesno i neplanirajući, te kako se dogodilo to što se dogodilo i kako to ne može promijeniti.  Međutim, Prijatelji životinja kažu, nogometaš je postupio kao kukavica i protiv njega su podnijeli kaznenu prijavu.

NK Jelengrad o mogućim sankcijama igraču odlučuje u petak 8. studenoga.

"Mislim da kokoš nije uginula i da će preživjeti ovu nesreću. Ali još ćemo jednom pozvati igrača i susjeda Zlatka pa staviti točku na "i". Također, da još demantiram nešto. Izašlo je u novinama da ga klub neće kazniti, međutim, još se nije odlučivalo o tome", pojasnio je Zlatko Medaković, predsjednik Jelengrada.
 

Ključne riječi

Komentara 9

ST
Stojko
02:47 07.11.2019.

Bravo za vlasnika kokoši.

AR
ArsenT
04:21 07.11.2019.

Ne znam kako stvari pravno stoje, ali vjerojatno bi vlasnik kokoši zapravo trebao platiti odštetu što njegove kokoši uznemiravaju susjede. Siguran sam da je ovo redovita procedura tjeranja kokoši jer su one inače prenametljive pa je onda potrebna veća sila da ih se odvrati od novog nauma. Ovdje se čak vidi da se radi o nesretnom slučaju.

DU
Deleted user
06:58 07.11.2019.

Bolest hara u Hrvatskoj. Prvi simptomi su halucinacije uginulih kvočki .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije