Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkriće teoretičara zavjera

Neobični krugovi usred pustinje Gobi: Je li ovo kinesko 'područje 51'?

Google satelit
Foto: Google Maps
13.08.2018.
u 13:40

Prema onome što se može vidjeti preko Google satelita, područje izgleda kao da se na njemu nalaze tri zrakoplova i zgrade

Teoretičari zavjera tvrde kako su pronašli skrivenu vojnu bazu usred pustinje Gobi.

Neobičnu kružnu pojavu uočili su na Google kartama na sjeveru Kine u blizini granice s Mongolijom, a fotografije su objavili braća Blake i Brett Cousins nazvavši pojavu ''kineskim područjem 51''.

''Otkriće'' su objavili na svojem YouTube kanalu koji je pun ''dokaza'' o NLO-ima i skrivenih državnih tajni.

Foto: Google Maps

Prema onome što se može vidjeti preko Google satelita, područje izgleda kao da se na njemu nalaze tri zrakoplova i zgrade, moguće kontrolni tornjevi, a oko njih je niz ispresijecanih krugova.

– Ne mogu objasniti o čemu je ovdje riječ. Izgleda kao Stonehenge, nema mnogo smisla. Nisam siguran u što točno gledam – govori jedan brat dok se drugi pita:

– Zna li kineska vlada što se ondje događa?

No, Google najčešće zamagli vojna područja i ona se zapravo i ne mogu vidjeti preko njihova satelita tako da je u njihovu teoriju teško povjerovati.

>> Misteriozni ljudi - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

 

Komentara 4

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
10:48 14.08.2018.

poligon za testiranje avionskog radara

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
14:35 13.08.2018.

Glupost u obliku podvale! Google earth sva ovakva područja zacrni, ovakve tajne MASONI drže za sebe a znamo da oni vladaju svijetom i sasvim sigurno to ne bi bilo dopušteno nigdje u svijetu očima javnosti!

Avatar nekakav
nekakav
14:40 13.08.2018.

ovo je pustinja gobi. nije venecija. kinezi su napravili veliki zid, jako veliki. a bijeli čovjek atomsku bombu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije