Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izrazio podršku

Neobična zastava s hrvatskim grbom osvanula u Dugoj Resi, otkrivamo o čemu je riječ

Duga Resa: U dvorištu kuće postavljena zastava s hrvatskim grbom i neobičnim bojama
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/9
19.11.2020.
u 12:28

Izvjesio ju je vlasnik kuće T.M. koji sa suprugom Armenkom na taj način želi dati podršku armenskom narodu koji se našao u vihoru rata u Azerbajdžanu

Na Staroj cesti u Dugoj Resi na Dan pada Vukovara, 18. studenoga, ispred jedne kuće osvanula je zanimljiva zastava. Naime, izvješena je zastava koja nosi boje Armenije; crvena, plava, žuta boja s hrvatskim grbom u sredini.

Kako doznajemo, izvjesio ju je vlasnik kuće, T.M. koji sa suprugom Armenkom na taj način želi dati podršku armenskom narodu koji se našao u vihoru rata u Azerbajdžanu.

Sugovornici, koji su htjeli ostati anonimni, kazali su nam da je poveznica s Danom pada Vukovara u tome što se kalvarija koja se toga dana događala Vukovarcima, kako su nam objasnili, sada događa armenskom narodu u provinciji Artsakh, odnosno Gorskom Karabahu u Azerbajdžanu, gdje će ovih dana, dodaju, velik broj armenskog naroda iz te provincije biti protjeran sa svojih ognjišta.

Ključne riječi

Komentara 57

HR
hr76
13:28 19.11.2020.

Ovo bi se moglo protumačiti na bezbroj načina. Kad je već želio dati podršku svom narodu, nije li mogao jednu zastavu do druge staviti?

Avatar Pleše.S.Vukovima
Pleše.S.Vukovima
15:34 19.11.2020.

U svakom pogledu podrška Arcahu i Armeniji..

DU
Deleted user
15:07 19.11.2020.

U prvom trenutku sam pomislio da je to reklama za Lidlove tenisice o kojima pišete u članku iznad...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije