Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arbitraža i teran
Povratak na članak

Slovenci u diplomatskom napadu: Istodobno i traže potporu i tuže Komisiju

Dopisnik slovenskog javnog servisa iz Bruxellesa Matjaž Trošt navodi kako je kad se radi o teranu i arbitraži, Slovenija u čudnom položaju

Komentari 36

BE
beatles
13:56 22.07.2017.

na stranu to što imamo katastrofalnu diplomaciju, ali mislim da je vrijeme za izlazak iz unije...oprostite europljani, ali kada se vrši ucjena i agresivni pritisci na neku drzavu, onda to nema smisla, pa nismo mi vasi robovi (ili barem ne bismo htjeli biti)...neka mi netko kaže pozitivnu stvar što smo član EU, svaka mu čast...

VL
TO
ToniBiber
14:08 22.07.2017.

slovencima ne treba popustiti. plenkovic to nece uraditi. za oduzimanje prava glasa hr u eu nepostoji konsenzus. poljska ce biti protiv. a hr moze blokirati eu jer se odluke donose vecinom s konsezusom...ako se to pametno radi moze se sigurnono puno pistici. osim toga je trenutno jedinstvo eu previse bitno da bi se to ugrozavalo zbog slo.

VL
SS
S.Savić
14:20 22.07.2017.

Slovenci sanjaju. Hrvatska nesmije ugroziti i odreći se bilo kojeg djela njene teritorije čak i ako EU prijeti uklanjanjem naših glasačkih prava, čak i ako nam prijeti da će nas izbaciti, čak i ako Slovenija ili čak EU pokušaju vojnii udar protiv nas. Unija je i tako samo privremena utopija a njena trulež se već počinje raspadati, hvala englezima što su pokrenuli taj proces.

VL
DU
Deleted user
13:41 22.07.2017.

Manipuliraju li mediji ili slovenci stvarno lice nasim istocnim susjedima? Vjerujem da manipuliraju, Slovenci su naša katolicka braća.

VL
Avatar Moodleen
Moodleen
14:40 22.07.2017.

Prema nekim novijim istraživanjima, Slovenija navodno ima more. Očevici tvrde da su ga vidjeli oko Pirana i Kopra, a prema njihovim svjedočanstvima u Piranskoj je luci zabranjeno sidrenje brodova dužih od 5 metara, jer zalaze u međunarodne vode. U sklopu koparskog hotela Triglav u tijeku je i izgradnja suvremenog bazena s morskom vodom, čime će se površina slovenskog teritorijalnog mora povečati za 43 %. Slanost mu je nešto manja od 38 promila, čime slovensko more spada u neslanije šale ovog dijela Sredozemlja.

VL
BL
bljak007
15:48 22.07.2017.

Da nebi slovenci sami sebi pokakali u usta.

VL
Avatar Travno
Travno
15:18 22.07.2017.

gaziti do austrije

VL
SM
Smečernji
15:14 22.07.2017.

Slovenci se ponašaju poput osoba s teškim poremećajem ličnosti, dakle psihopata. Psihopati djeluju tako da parazitiraju i instrumentaliziraju ljude i institucije dok smatraju da imaju koristi od njih; onog trenutka kada im više ne koriste oni ljude odbacuju ili čak ubijaju, a institucije uništavaju svim sredstvima. Hrvatski narod i političari se trebaju suprostaviti psihopatima Slovencima kao što su se suprotstavili 90-tih psihopatima Srbima koji su uništili Jugoslaviju kada je više nisu mogli parazitirati, a Hrvate pokušali istrijebiti kada ih više nisu mogli pljačkati.

VL
HR
hromcan
15:59 22.07.2017.

EU se ponaša kao robovlasnik (mi Hrvati smo robovi a Švabe i osti robovlasnici) IDEMI IZ EU-a

VL
NO
nogogaz
15:22 22.07.2017.

Bolje RAT nego (i nato) PAKT!! Hoćemo oružje!

VL
NO
nogogaz
14:50 22.07.2017.

Balkanci moramo naučit europu ponašanja. Prvo pravilo glasi da nikad nesmiješ priznat poraz i da uvijek si u pravu. Pitam se pitam se, dali je ovo lako znati ili mene sreća prati.... ali nije mi jasno zašto se takozvani europljani nisu naućili da mi balkanci imamo daleko višlji nivo civilizacije nego državljani luksemburga belgije nizozemske francije njemačke austrije...koji traže implementaciju krađe povjestnog teritorija ljepe naše. Za bolju budućnost balkana hdzom naprijed!

VL
DU
Deleted user
13:48 22.07.2017.

Prije nego što psujete na susjede upitajte se ima li Hrvatska sposobne ljude da juristički pariraju? Pa onda se upitajte zašto nemate tako sposobne ljude.

VL
SS
S.Savić
14:29 22.07.2017.

Milanović i stranka koju je zastupao smatraju Hrvatsku kao slučajnu republiku i kao takavi, Jugo nostalgičari nemaju problema pokloniti Hrvatsku na tanjuru ali to im se ipak neće ostvariti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.