Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čakovec

Neobična krađa: Vlasnici bicikala neugodno se iznenadili kad su vidjeli što su kradljivci učinili

Ukrali bicikle, ostavili samo kotače
Foto: Međimurske novine
1/2
19.08.2021.
u 10:42

Kradljivci ukrali tri bicikla, no ne u komadu...

Lijepo vrijeme uvijek izmami više biciklista na naše prometnice, a samim time njihova prijevozna sredstva su češće na meti kradljivaca.

A jedna neobična krađa dogodila se u Čakovcu kod trgovačkog centra Galerija Sjever.

Tamo su, naime, kradljivci ukrali tri bicikla, no ne u komadu. Vlasnike su dočekali tek kotači koji su bili zaključani za stalak, pišu Međimurske novine koje su objavile fotografiju čitateljice.

Foto: Međimurske novine

Komentara 7

DU
Deleted user
21:15 19.08.2021.

Koalicijski partneri!😜

SI
sisavac
14:22 19.08.2021.

kradljivci? pa nisu oni netko nepoznat, zna se jako dobro tko krade bicikle... koja je to ekipa, svi naslućujete.

JZ
Jedan_Zagrepčanec
00:19 20.08.2021.

Jedanput sam bio ispred Kauflanda i jedna žena dođe na biciklu , ugura ga u držač za parkiranje bicikala i sveže samo prednji kotač. Ja joj kažem da to baš nije dobra ideja jer joj se može dogoditi da, kad se vrati iz trgovine, nađe samo taj kotač, a ona samo odmahne rukom... Ja sam u stara vremena imao dugačak debeli lanac koji sam provlačio kroz oba kotača i ramu i još oko kakvog stupa na koji bih ga naslonio, a danas više ni to nije sigurno jer imaju sa sobom kliješta za rezanje lanaca oni koji su sposobniji, pa je pametnije odvojeno svezati prednji kotač za prednji dio okvira (rame) stražnji za stražnji, a okvir za stup ili pa k onaj držač za parkiranje bicikala... I ne zadržavati se dugo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije