Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMISIJA ZAVRŠILA RANIJE

Neobičan završetak intervjua: Dodik uporno odgovarao jednom rečenicom

Milorad Dodik nakon poraza u Banjoj Luci obratio se medijima
Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
1/4
20.11.2020.
u 08:24

– Hoćemo li razgovarati dalje? Ili završavamo – upitala je voditeljica emisije, a član državnog Predsjedništva potom je poručio da završi emisiju.

Milorad Dodik jučer je bio gost na N1 televiziji gdje je u intervjuu odgovarao na niz pitanja, no emisija je završila ranije nakon što je Dodik na sva pitanja počeo odgovarati jednom rečenicom.

– Mi smo pobijedili u 45 općina u BiH, 42 općine u RS, u pet gradova u RS smo pobijedili – ponavljao je Dodik nakon što ga je voditeljica Emela Burdžović Slipčević zatražila da prokomentira činjenicu da su na lokalnim izborima ''izgubili Banju Luku''.

– Hoćemo li razgovarati dalje? Ili završavamo? – upitala je voditeljica emisije, a član državnog Predsjedništva potom je poručio da završi emisiju.

– Završite, nema potrebe – kazao je Dodik, javlja N1 televizija.

Video: Građani BiH izašli na lokalne izbore

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar sadmitrebato
sadmitrebato
08:37 20.11.2020.

hdz-ov miljenik

LE
LearBL
10:00 20.11.2020.

Ako se pažljivije gleda intervju, on je novinarki odgovorio na pitanje u vezi poraza njegove stranke na izborima. Ona očito nezadovoljna odgovorom, nastavlja da postavlja isto pitanje, ali na drugi način. On joj odgovara ponavljajući odgovor iz prethodnog pitanja. Njegov odgovor je otprilike, nismo izgubili, pobjedili smo u toliko i toliko mjesta. Da je bahat jeste, da ga je iznenadio gubitak gradonačelnika u Banjaluci jeste, ali u ovom slučaju, novinarka i on su podjednako dali doprinos da se intervju pretvori u reality.

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
09:40 20.11.2020.

Smiješno, nevjerojatno, paradoksalno, kako hoćete, ali činjenica je da on u Bosni zastupa hrvatsku stranu nemjerljivo i neusporedivo više nego onaj poturica koji je, tobože, izabran za člana Predsjedništva BiH iz redova Hrvata (a izablai ga muslimani!)... a odaziva se na ime Željko Komšić (fuj, daleko mu lijepa kuća!!!)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije