Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DO SREDINE LISTOPADA

Neobičan toplinski val pogodit će Europu: Temperature će ići do 30 stupnjeva

Europa
Foto: WXCharts.eu
1/6
09.10.2019.
u 20:25

Bit će neuobičajeno toplo za područje Francuske, Italije, Turske pa i južnog dijela Balkanskog poluotoka.

U posljednje vrijeme svjedoci smo naglih promjena vremena pa tako ni najava o "valu vrućine", koji ovaj vikend čeka Europu, neće iznenaditi.

Nakon jednog hladnijeg perioda, koji je ovaj tjedan zahvatio istočni dio Europe, meteorolozi BBC-a najavljuju sunčano i toplo vrijeme s temperaturama i do 30 stupnjeva Celzijusa. Predviđaju da će se takve temperature i vrijeme zadržati sve do sredine ovog mjeseca. Bit će neuobičajeno toplo za područje Francuske, Italije, Turske pa i južnog dijela Balkanskog poluotoka. Meteorolog Stav Danaos ističe kako će ipak na nekim dijelovima, poput Sicilije, Grčke i Italije, biti i dalje kišovito.

Foto: WXCharts.eu

Prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda, Hrvatsku očekuje topao i sunčan vikend, s pokojim lokalnim pljuskovima i najvišom dnevnom temperaturom od 22 stupnjeva Celzijusa. Od sredine tjedna ponovno ćemo pripremiti kišobrane i kapute zato što se vraćaju niže temperature i kiša.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Bond007
Bond007
22:28 09.10.2019.

You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time.

IV
IvoDivo
09:51 10.10.2019.

Pa na kraju krajeva i nije tako loše ovo zatopljenje, ima niz prednosti

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
07:21 10.10.2019.

Kupujmo konzerve, dolazi kraj svijeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije