Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKONOMISTI IZ ŠAPCA

Učenici u Srbiji razredniku dali neobičan poklon za kraj škole

Vrpolje: Udruga uzgajiva?a ovaca i koza Dalmacije traži zaštitu sorte pramenka
Hrvoje Jelavic/PIXSELL/ilustracija
17.06.2022.
u 08:40

- Ovako se bez najave posljednji dan srednje škole, odjel III-9 nesvakidašnjim poklonom zahvaljuje najboljem razredniku za sve one dane koje je proveo s njima savjetujući ih, učeći, potičući i podržavajući - piše u objavi Ekonomske škole

Učenici srednje škole u Srbiji odlučili su svog razrednika iznenaditi neobičnim darom povodom zadnjeg dana škole. 

Često je običaj da maturanti skupljaju novac pa razredniku kupuju skupocjen dar za kraj škole, no učenici Ekonomske škole "Stana Milanović" u Šapcu odlučili su kupiti pečeno janje

Njihova je srednja škola na Facebook profilu objavila fotografije razreda i njihovog poklona.

- Ovako se bez najave posljednji dan srednje škole, odjel III-9 nesvakidašnjim poklonom zahvaljuje najboljem razredniku za sve one dane koje je proveo s njima savjetujući ih, učeći, potičući i podržavajući - piše u objavi Ekonomske škole.

VIDEO Kina otkrila signal izvanzemaljskih civilizacija? Izvješće je objavljeno pa obrisano

Ključne riječi

Komentara 4

RA
razvaljuje
22:31 17.06.2022.

Lukavi su ti klinci, dali mu poklon koji on ne moze a da ne podijeli sa njima.

Avatar Mudlin
Mudlin
14:35 17.06.2022.

Redovna doza smradovanja i praćenja doslovno svih događanja u zapadnoj turskoj te potom davljenje civilizacije sa tim plemenom koje je još u 14. stoljeću, a u kojem je garant puno rođaka ovih "hrvatskih" "književnika". I naravno, plaće u Hrvatskim kUnama, bez imalo srama. F,U&J!!

GI
gii
15:40 19.06.2022.

Vidi se da im je kultura na prvom planu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije