Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što će mu?

Neobičan oglas na Šolti: 'Izgleda da nekome dolazi punica u goste...'

Šolta
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/3
10.03.2020.
u 10:07

Oglas je pokrenuo brojne teorije o tome zbog čega jedan Šoltanin kupuje miša

Na Šolti je osvanuo neobičan oglas koji je izazvao lavinu komentara.

Naime, na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca objavljena je fotografija oglasa u kojem Šoltanin kupuje živog miša.

– Kupujem živog miša za 5 kuna po komadu – stoji u oglasu u kojem je ostavljen i broj telefona, no administratori stranice su ga zamutili.

Odmah su se pojavile teorije o tome zbog čega mu je potreban miš.

''Netko ima zmiju za kućnog ljubimca'', ''Je l' to Bog osobno kupuje? Da li to znači da Bog živi na Šolti?'', ''Bit će mu treba za njegovog mačora'', ''Izgleda nekome dolazi punica u goste'', samo su neki od komentara.

Komentara 1

Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
11:15 10.03.2020.

Bože, koja si mreža? 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije