Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČOVJEKOV NAJBOLJI PRIJATELJ

Neobičan odabir: Zbog njega je upoznao suprugu, pa ga je mladoženja izabrao za kuma

Foto: Screenshot
1/4
24.06.2019.
u 14:06

Jack nije bio slučajan odabir mladoženje jer je upravo on 'spojio' Christophera i Margaret.

Škot Christopher McCarron (69) upoznao je svoju djevojku, a sada i suprugu Margaret Allison (56) u skloništu za pse.

Svoju su vezu ozakonili prošle srijede u Motherwellu, a ceremonija je bila dosta neobična zbog Christopherova odabira vjenčanog kuma. 

S desne strane mladoženje stajao je ni više ni manje nego – pas. Rottweiler Jack bio je poprilično miran tijekom ceremonije, a nosio je čak i ''odijelo'' koje je bilo pričvršćeno za njegovu ogrlicu.

Upravo je Jack ''spojio'' Christophera i Margaret. Sve je počelo kada je Christopher došao u centar i izveo psa u šetnju kako bi ga bolje upoznao. Tada je susreo Margaret i ljubav je počela cvjetati.

Kazao je kako inače ne bi razmišljao o tome da udomi starijeg psa poput Jacka, no on mu je prišao i jednostavno su ''kliknuli''.

– Nisam ja spasio njega, on je spasio mene – poručio je Christopher i dodao da je Jack jednostavno morao biti na vjenčanju i da sada obitelj čine on, pas i njegova supruga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije