Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12. DAN POTRAGE

Otac nestalog Mateja o dolasku hrvatske policije u Beograd: 'Optimizam mi je porastao'

Nenad Periš
Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL
11.01.2022.
u 10:49

Hrvatski policajci sinoć su održali sastanak sa srpskim kolegama i ponudili im pomoć, a njima se pak omogućilo da pregledaju sve prikupljene informacije i dokaze

Srpska policija već dvanaesti dan traga za 27-godišnjim Splićaninom Matejem Perišem koji je nestao u ranim jutarnjim satima 31. prosinca, a da bi pomogla u istrazi, u ponedjeljak navečer u Beograd je stigla i hrvatska krim-policija. 

VIDEO: Plenković o nestalom Mateju Perišu: Naši predstavnici policije na putu su za Beograd.

Otac nestalog mladića Nenad Periš kazao je za 24sata kako je optimističniji sada kad je i hrvatska policija stigla. On vjeruje kako je njegov sin i dalje živ te da će se zajedno vratiti u Split. 

Hrvatski policajci sinoć su održali sastanak sa srpskim kolegama i ponudili im pomoć, a njima se pak omogućilo da pregledaju sve prikupljene informacije i dokaze, kao i snimke s nadzornih kamera na kojima je Nenad prepoznao svog sina.

Matejevi prijatelji koji su bili s njim u Beogradu, gdje je nestao, ponovno će biti ispitani, a potraga će ponovno biti preusmjerena na rijeku Savu, neslužbeno doznaju 24sata. 

Jedna od mogućih pretpostavki jest da se možda poskliznuo i pao u vodu, međutim u ovom trenutku nema dokaza za to. 

Pogledajte video: Brzi test dovoljan za COVID potvrdu, ali ona će vrijediti samo u Hrvatskoj.

Komentara 32

KO
Kopreinitz
13:25 11.01.2022.

Jedno je sigurno 100%, Srbijanski vrh Policije blisko suradjuje sa Krim miljeom Srbije, ciji su clanovi Svi zastitari, Svih "klubova u Beogradu, tu je je Vulin, iza kojeg stoji uspravno Vucic, glavom i bradom.

Avatar Heidi123
Heidi123
13:29 11.01.2022.

Podrška je jako bitna ,ipak je to hrvatski građanin .Lijepo ,od njih da su se odlučili.

JO
JosefKa
13:15 11.01.2022.

Gdje su vjesti o Vujcicu i sukobu interesa u HNB?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije