Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konferencija o psima

Nema uspješnog suživota sa psima bez znanja o njihovim potrebama

Foto: Udruga Indigo
1/3
08.11.2019.
u 20:15

Glavni cilj "Real Dog Conference", koju već drugi put organizira udruga Indigo, je dobrobit i zaštita pasa te poticanje odgovornog i aktivnog vlasništva

Zagrebačka Udruga za dobrobit i zaštitu pasa Indigo organizator je i druge konferencije o psima, Real Dog Conference, koja će se održati 16. i 17. studenog u prostorima Nove Galerije, Zagrebačka avenija 104.

Glavni ciljevi ove konferencije, jedine takve vrste, su dobrobit i zaštita pasa te poticanje odgovornog i aktivnog vlasništva. O svemu tome govorit će stručnjaci, među njima treneri, bihevioristi i veterinari, ali i drugi vrsni poznavatelji ove životinjske vrste. Shvaćanje psećih potreba izuzetno je bitan korak za uspješan suživot psa i čovjeka, što je ujedno i put ka trajnom smanjenju broja napuštenih pasa i pasa lutalica.

Jedan od 12 predavača bit će tajnog identiteta, a riječ je hrvatskom vojniku koji je svog najboljeg psećeg prijatelja pronašao u Afganistanu. Osim njega, mnoge će zasigurno oduševiti i gostovanje Nevena Kovačevića koji se samo zbog ove konferencije vraća na ''pseću scenu''. Njegov rad sa psima broji 26 godina, a uključuje rad sa službenim psima, kućnim ljubimcima, a organizirao je i projekt ''Pas građanin'' 2003. godine.

Za sve sudionike osigurani su hrana i piće, a na kraju programa prvog dana i domjenak na kojem se možete upoznati s organizatorima i gostima konferencije.

Više o predavačima i samoj konferenciji možete saznati na Facebook stranici, a karte su dostupne za kupnju putem sustava ENTRIO.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Janus
Janus
13:27 15.11.2019.

"Nema uspješnog suživota sa psima bez znanja o njihovim potrebama"..... Istina i to, ali nema ni bez psihicke stabilnosti i uravnotezenosti njihovih vlasnika. Iste bi trebalo provjeravati prilikom nabave psa, i poslije barem svake trece godine, a psiho provjere bii trebale biti poput onih kakve treba proci prilikom pribavljanja dozvola za nosenje oruzja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije