Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovljena javna rasprava
Povratak na članak

‘Nema relativizacije holokausta u kurikulu povijesti’

Premijer Plenković jučer je poručio da se od sljedeće školske godine ide s reformom i novim kurikulima u baš svim predmetima

Komentari 6

RM
ruzica_mario
11:27 22.02.2019.

tek kad napisemo da je u jasenovcu ubijeno 6 milijuna srba,crvene zmije ce bit sretne

VL
VO
volosko
12:34 22.02.2019.

Čini se da Plenković pokušava napraviti cjelovitu reformu školstva i na tome mu svaka čast. Šteta da HDZ nema ministra obrazovanja jer bi neke stvari vjerojatno išle brže i lakše, no dobro. Ni ovako nije loše.

VL
DU
Deleted user
15:18 22.02.2019.

Kad ćemo dočekat da Plenković osudi komunističke zločine i zločince po naputku EU.

VL
HR
Hrvatinic
12:02 22.02.2019.

Pa zasto zidovima ne vratite imovinu koju im je zaposjela komunisticka kamarila nakon sto je poubijala hrvate cak i dva razreda kadetske skolu...plenkovicu zar ti mislis da je ne znam gdje mi je djedovina... ..a ministricu divjak pitaj zasto see ne obnovi zidovska sinagoga u vz pokraj policijske postaje....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.