Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hashim Thaci:

"Nema razgovora s Beogradom o unutrašnjim pitanjima Kosova"

hashim thaci
Reuters
29.07.2010.
u 14:50

Svoju državu moramo razvijati prema zapadnim standardima, a ne prema mentalitetu Slobodana Miloševića, rekao je Thaci.

PRIŠTINA - Kosovski premijer Hashim Thaci izjavio je danas za prištinski dnevnik Bota sot kako neće biti dijaloga s Beogradom o unutrašnjim pitanjima Kosova. Odbacio je navode kako je ponuđen neki model za sjever Kosova i kazao da o tome neće biti dijaloga.

– Ni pod kojim uvjetima i ni pod koju cijenu neće biti doveden u pitanje teritorijalni integritet Kosova. O idejama Beograda ne želimo razmišljati ni razgovarati. Svoju državu moramo razvijati prema zapadnim standardima, a ne prema mentalitetu Slobodana Miloševića – rekao je Thaci.

Dodao je kako je dokumentom međunarodnog posrednika Martija Ahtisaarija najbolje izražen odnos prema srpskoj zajednici na Kosovu i taj dokument ne treba biti zloupotrijebljen ili krivo tumačen.

Ključne riječi

Komentara 7

MA
mališa
15:47 29.07.2010.

I mi se slažemo sa Tačijevom izjavom da se u teritorijalni integritet države ne može dirati. A što se tiče Kosova to je unutrašnje pitanje Srbije i nema veze sa međunarodnim pravom. Kosovo je trenutno vojno okupirano od strane NATOO pakta, a u političkom smislu je međunarodni protektorat.

OB
-obrisani-
15:18 29.07.2010.

Lijepo, i inače je uobičajeno da se susjedi ne mješaju u unutarnju politiku i ustroj susjednih zemalja pa po čemu bi onda vlada Kosova trebala sa bilo kime o tome diskutirati, Kosovo je nezavisna država i neka sami odluče kako će je urediti

UJ
ujkina1
13:40 30.07.2010.

Jedan dan na sva usta poziva Tadića na pomirenje i dijalog , a već sutradan izbacuje poruke u mafijaškom maniru što znači da nijednu izjavu nije dao iz svoje glave jer vjerojatno u njoj ničeg ni nema, neg se snjim poigravaju kao sa dvorskom ludom, prvo ti naredim da se posereš , a onda ti naredim da to i poližeš !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije